Lumivuo

Lumivuo on lumenpudotukseen tarkoitettu laite. Voit lukea Lumivuosta lisää tältä sivulta.

Lumenpudotuslaite Lumivuo on tarkoitettu viistokattoisten rakennusten lumikuorman keventämiseen. Lumivuon avulla lumenpudotus tapahtuu maasta käsin, jolloin katolle ei tarvitse kiivetä.

Lumivuo on kevyt ratkaisu katolle kertyvästä lumikuormasta eroon pääsemiseksi. Se on saatavissa kahtena eritehoisena versiona: yksikerroksisiin rakennuksiin ja ammattilaisversiona korkeita rakennuksia varten.

Lumenpudotus onnistuu nyt lähes keneltä vain! Työskentely on turvallisempaa, helpompaa ja hauskempaa maasta käsin Lumivuolla, kuin katolla vaarallisesti taiteillen. 

On myös helpompi huolehtia, etteivät yleensä talon seinustalla säilytettävät tavarat kuten pulkat, pyörät, sukset ja sauvat hautaudu katolta tiputettavan lumen alle.

Huomioi lumenpudotuksessa!

  • Älä polje kattoasi ellei se ole välttämätöntä!
  • Älä vaaranna itseäsi nousemalla katolle ellei se ole välttämätöntä!
  • Älä vaaranna muita, esim. lapsia tai kotieläimiä pudottamalla lunta tietämättä mitä räystään alla on!
Toimii testien mukaan niinkin loivalla viistokatolla kuin 8 astetta 12 minuuttia, siis 8,22 astetta, tai suhdelukuna 1:6,67 korkeuden muutoksena esim. 1000 mm:n (1 m) matkalla lasku 144 mm (0,144 m, 14,4 cm)
"Ennen huhkin hiki hatussa useampina päivinä katolla lumenpudotuksessa, perhe pelkäsi, ja ehkä hiukan itsekin. Lumivuolla hoidin homman parissa tunnissa turvallisesti ja hymyhuulin, eikä tarvinnut pelätä putoamista eikä katon rikkoutumista. Suosittelen lämpimästi."

- Timo Holmström, Pudasjärvi

Lumivuo tekee lumenpudotuksesta helppoa

Lumivuo tekee lumenpudotuksesta hikisen ja vaarallisen äijälajin sijaan koko perheen helpon, iloisen, hauskan ja turvallisen hyötyliikuntatapahtuman!

Katso videolta miten helposti lumenpudotus tapahtuu!


Löydät Lumivuo-lumenpudotuslaitteen rautakaupoista, sekatavarakaupoista sekä muilta jälleenmyyjiltämme.

© 2019, A & O Steel Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.